چكیده

نظام ارزیابی عملكرد كه در این تحقیق مورد پژوهش و بررسی قرارگرفته، از جمله راهكارهایی است كه طی آن گوشه هایی از فلسفه وجودی انسان مورد آزمون قرار میگیرد. بدین مفهوم كه دنیا محل امتحان است و این خود اوست كه مسیر خیر و شر را انتخاب میكند و همانطوریكه برای عمل خوب و بد، بهشت و جهنمی وعده داده شده است برای عمل انسانها در محیطهای سازمانی نیزباید تفكیكی بین خوب و بد وجود داشته باشد و این امر به عنوان فلسفة وجودی ارزیابی عملكرد مطرح است.

اهدافی كه این تحقیق به دنبال آن بوده عبارتند از:

  • آیادر سیستم فعلی ارزیابی عملكرد آگاهی مدیران در انجام صحیح ارزیابی عملكرد كاركنان تاثیر دارد ؟
  • آیا در سیستم فعلی ارزیابی عملكرد امكان اجرای صحیح ارزیابی عملكرد كاركنان وجود دارد؟
  • آیا عینی بودن معیارها در انجام صحیح ارزیابی عملكرد كاركنان تاثیر دارد؟

برای این منظورتحقیق حاضر در دوبخش اصلی سازماندهی گردیده است،بخش اول به بررسی زمینه های اجرائی نظام ارزیابی عملكرد می‎پردازد وبخش دوم تحقیق حاضر به بررسی آثار و نتایج بكارگیری نظام ارزیابی عملكرد فعلی در شركت سهامی آب منطقه ای آذربایجان غربی را مورد بررسی قرار می‎دهد كه در این زمینه تلاش شده است با توجه به مشكلات عدیده ای كه شركت مذكور درخصوص انگیزش، رضایت شغلی، مقاومت در برابر تغییرات  و بهره وری دارد، امكان ایجاد تغییر در این نظام و پیشنهاداتی در اصلاح  آن ارائه گردد.

یافته های تحقیق عبارتند از:

  • بین آگاهی كاركنان از روش های ارزیابی عملكرد با بهبود روش ارزیابی عملكرد رابطة معنا داری وجود دارد.
  • بین عینی بودن معیارهای ارزیابی عملكرد با بهبود روش ارزیابی عملكرد رابطة معناداری وجود دارد.
  • بین تعارضات سازمانی با بهبود روش ارزیابی عملكرد رابطة معناداری وجود دارد.

امید است كه با فراهم شدن شرایط مناسب استقرار و بكارگیری نظام ارزیابی عملكرد در شركت سهامی آب منطقه ای آذربایجانغربی ،كاركنان در كنار مدیران بتوانند با روحیه و شادابی بیشتر در خدمت اهداف سازمان قرارگیرند و روز به روز شاهد شكوفائی و پیشرفت در تمام بخشهای شركت مذكور باشیم.

« فصل اول »

عناوین مطالب این فصل :

 

مقالات و پایان نامه ارشد

 

  • تبیین موضوع تحقیق
  • اهمیت موضوع
  • اهداف تحقیق
  • انگیزه انتخاب
  • قلمرو تحقیق
  • بیان موضوع تحقیق
  • سئوالات تحقیق
  • فرضیات تحقیق
  • تعاریف عملیاتی
  • خلاصه

« فصل اول »

معرفی پژوهش

      دراین فصل ضمن بیان موضوع تحقیق و تبیین اهمیت آن ، اهداف این تحقیق ، انگیزه انتخاب موضوع و همینطور بیان مسئله و در نهایت تعیین قلمرو زمانی و مكانی تحقیق مورد بررسی قرار گرفته ، همچنین سئوالات تحقیق و چار چوب نظری آن و تعاریف عملیاتی و محدودیتهایی كه در این تحقیق وجود دارد مورد بررسی قرار خواهد گرفت.

 

تبیین موضوع تحقیق  
 

همانگونه كه از عنوان پایان نامه برمی آید ، موضوع تحقیق در رابطه با بررسی ارزیابی عملكرد از دیدگاه مدیران و كاركنان در شركت سهامی آب منطقه ای آذربایجانغربی می‎باشد ، به عبارت گویاتر این تحقیق به دنبال آن است كه چگونه میتوان روش های ارزیابی عملكرد را از دیدگاه مدیران و كاركنان در شركت سهامی آب منطقه ای آذربایجانغربی بررسی و سیستم مناسبی را برای آن پیاده نمود و در این راه با چه پیش فرضها و زمینه ها و همینطور چه مشكلاتی روبرو است و اساساً آیا جاری ساختن سیستم كارآمد ارزیابی عملكرد با توجه به ویژگیهای شركت مذكور عملی است . پیاده نمودن سیستم ارزیابی عملكردی كه تامین كننده نظرات مدیران سازمان از یک سو و كاركنان آن از سوی دیگر باشد كار چندان ساده ای به نظر نمی‎رسد . و به همین دلیل باید به صورت منطقی و آگاهانه و با تكیه بر مبانی نظری و به صورت همه جانبه با آن برخورد كرد . اجرای یک سیستم ارزیابی عملكرد مطلوب در واقع یک تحول بنیادی را در سازمانها پدید می آورد و در صورتی كه درست اجرا گردد و به تمام لوازم آن آگاهی حاصل گردد می‎تواند داروی مؤثری برای درمان دردهای سازمانی باشد.

ارزیابی عملكرد عبارت است از سنجش میزان تلاش و حدود موفقیت كارمند در اجرای وظائف شغلی و تكالیف رفتاری مورد انتظار1 . این سنجش به گونه ای صورت می‎گیرد كه موجب تشویق كاركنان به افزایش كارآیی و تحقق اهداف سازمانی شود و به مفهومی دیگر به مراحلی كه طی آن سازمان نحوه عملكرد منابع انسانی را در انجام وظایف و مسئولیتهای محوله مورد بررسی و سنجش قرار میدهد و یا مرحله ای است رسمی به منظور باز خور اطلاعات مربوط به نحوه انجام وظایف و مسئولیتهای محوله اعم از مثبت یا منفی كاركنان . مدیران و سرپرستان در جریان ارزیابی عملكرد ، رفتار كارمند را با وظایف شغلی و الگوهای رفتاری مورد انتظار از او انطباق می‎دهند .

 

اهمیت موضوع  
 

در دنیای متلاطم امروز آنچه كه ذهن اندیشمندان و صاحب نظران جوامع مختلف بشری را به شدت درگیر خود ساخته است ، استفاده بهینه از منابع محدود ، جهت پاسخگویی به خواسته ها و نیازهای نامحدود انسانهاست . به عبارت

موضوعات: بدون موضوع  لینک ثابت


فرم در حال بارگذاری ...