پایان نامه:بررسی اثرات امواج مایکروویو براسانس و ترکیب شیمیایی موجود در گونه ی گیاهی رزماری |
فهرست مطالب
عنوان صفحه
چکیده : 1
فصل اول. 2
1-1مقدمه : 3
2-1- پیشگامان علم الکترومغناطیس : 4
1-3-گستره الکترومغناطیس : 4
1-4-اثرات امواج مایكروویو بر بدن انسان : 5
1-5-آثار مخرب امواج گوشیهای تلفن همراه بر بدن انسان : 5
1-6- دکل های برق فشارقوی : 8
1-7- مفهوم میدان الکترومغناطیسی: 9
1-8- کابلها و سرطان : 10
1-9- مضرات امواج : 11
1-10- اثرات بیولوژیک میدان های الكترومغناطیس : 11
1-11- مكانیسم آثار بیولوژیک امواج رادیویی و میكروویو : 12
1-12- برخی از مضرات اثبات شده امواج. 12
1-13- اثرات مستقیم و غیرمستقیم تشعشعات رادیویی بر بدن انسان : 13
1-14- تاثیر بر موج نگاریهای مغزی در حیوانات : 14
فصل دوم. 16
1-2) کلیات و مفاهیم. 17
1-1-2-رزماری.. 17
2-1-2-گیاهان دارویی.. 20
1-2-1-2 -تعریف اصطلاحات ومفاهیم: 21
2-1-2-2 -مزایای استفاده ازگیاهان دارویی : 21
3-1-2- مروری بر مطالعات انجام شده بر گیاه رزماری : 22
2-3-1-2- مروری بر مطالعات انجام شده اثرات امواج مایکروویو بر موجودات زنده : 24
3-2-3-1-2- الودگی الکترومغناطیسی از انتن های موبایل و اثر ان روی حیات وحش : 24
4-2-3-1-2-اثرات تابش مایکروویو بر بیان ژن در گیاهان : 25
2-2-مراحل تحقیق.. 25
2-3-روش های عصاره گیری: 28
2-4- اسانس: 29
2-5-روش های اسانس گیری : 29
2-6-روش های جداسازی و شناسائی اجزای متشكله اسانسها 38
فصل سوم. 46
1-3اسانس گیری اندام های هوایی گیاه رزماری از طریق تقطیر با آب (کلونجر): 47
3-2-آماده سازی اندامهای گیاهی برای تقطیر : 48
3-3- معایب روش تقطیر با آب : 48
3-4- تغییرات شیمیایی اسانس ها در جریان تقطیر: 49
3-5- روش کار اسانس گیری با کلونجر: 49
3-6- اسانس گیری اندام هوایی گیاه رزماری با دستگاه کلونجر : 50
3-7- اندازه گیری مقدار سرب موجود در گیاه رزماری : 50
فصل چهارم. 51
4-1- ترکیبات.. 52
2-4- چگونگی انتخاب مناطق برای جمع اوری گیاه رزماری و شرایط جغرافیایی : 54
4-3- نتایج طیفهای GC-MS در اردیبهشت ماه ( بهار) : 56
-4-4اندازه گیری و نتایج مقدار سرب موجود در گیاه رزماری : 76
4-5- بحث و نتیجه گیری : 77
مراجع: 85
فهرست جداول و نمودارها
عنوان صفحه
4-3-1- جدول نتایج GC-MS : 56
4-3-2-نمودار درصد نتایج GC-MS: 62
5-1-نمایش تصاویر GC-MS : 80
چکیده :
یکی از گیاهان دارویی با ارزش، گیاه رزماری با نام علمی Rosmarinus officinalis می باشد که با طبیعت گرم و خشک، از خانواده نعناعیان، که پرورش گیاه رزماری در بیشتر نواحی ایران معمول و دارای خواص با ارزش متعددی از جمله خواص انتی اکسیدانی،ضدباکتری و ضد درد و دیابت می باشد.در این تحقیق به منظور بررسی اثرات امواج مایکروویو براسانس و ترکیب شیمیایی موجود در گونه گیاه رزماری از برگ گونه در یک مرحله از پنج نقطه مختلف(دو نمونه در محدوده فشار قوی برق و یک نمونه در محدوده امواج موبایل و دو نمونه دیگر خارج از محدوده فشار قوی برق و موبایل)جمع اوری و خشک شد.سپس از نمونه توسط دستگاه کلونجر(تقطیر با بخار اب)اسانس گیری به عمل امد. سپس جهت بررسی ترکیب شیمیایی اسانس ها از دستگاه کروماتوگرافی متصل به طیف سنج جرمی(GC/MS)استفاده شد.نتایج نشان داد که ترکیبات عمده در طرح بیشتر شامل آلفاپینن(16HC10)، کامفن، بتاپینن،اکتانون (C8H16O)،
فرم در حال بارگذاری ...
[یکشنبه 1399-09-30] [ 11:51:00 ب.ظ ]
|