فهرست مطالب

عنوان                                      صفحه   

چکیده : 1

فصل اول. 2

1-1مقدمه : 3

2-1- پیشگامان علم الکترومغناطیس : 4

1-3-گستره الکترومغناطیس : 4

1-4-اثرات امواج مایكروویو بر بدن انسان : 5

1-5-آثار مخرب امواج گوشیهای تلفن همراه بر بدن انسان : 5

1-6- دکل های برق فشارقوی : 8

1-7- مفهوم میدان الکترومغناطیسی: 9

1-8- کابل‌ها و سرطان : 10

1-9- مضرات امواج : 11

1-10- اثرات بیولوژیک میدان های الكترومغناطیس : 11

1-11- مكانیسم آثار بیولوژیک امواج رادیویی و میكروویو : 12

1-12- برخی از مضرات اثبات شده امواج. 12

1-13- اثرات مستقیم و غیرمستقیم تشعشعات رادیویی بر بدن انسان : 13

1-14- تاثیر بر موج نگاریهای مغزی در حیوانات : 14

فصل دوم. 16

1-2) کلیات و مفاهیم. 17

مقالات و پایان نامه ارشد

 

1-1-2-رزماری.. 17

2-1-2-گیاهان دارویی.. 20

1-2-1-2 -تعریف اصطلاحات ومفاهیم: 21

2-1-2-2 -مزایای استفاده ازگیاهان دارویی : 21

3-1-2- مروری بر مطالعات  انجام شده بر گیاه رزماری : 22

2-3-1-2- مروری بر مطالعات  انجام شده اثرات امواج مایکروویو بر موجودات زنده : 24

3-2-3-1-2- الودگی الکترومغناطیسی از انتن های موبایل و اثر ان روی حیات وحش : 24

4-2-3-1-2-اثرات تابش مایکروویو بر بیان ژن در گیاهان : 25

2-2-مراحل تحقیق.. 25

2-3-روش های عصاره گیری: 28

2-4- اسانس: 29

2-5-روش های اسانس گیری : 29

2-6-روش های جداسازی و شناسائی اجزای متشكله اسانسها 38

فصل سوم. 46

1-3اسانس گیری اندام های هوایی گیاه رزماری از طریق تقطیر با آب (کلونجر): 47

3-2-آماده سازی اندامهای گیاهی برای تقطیر : 48

3-3- معایب روش تقطیر با آب : 48

3-4- تغییرات شیمیایی اسانس ها در جریان تقطیر: 49

3-5- روش کار اسانس گیری با کلونجر: 49

3-6- اسانس گیری اندام هوایی گیاه رزماری با دستگاه کلونجر : 50

3-7- اندازه گیری مقدار سرب موجود در گیاه رزماری : 50

فصل چهارم. 51

4-1- ترکیبات.. 52

2-4- چگونگی انتخاب مناطق برای جمع اوری گیاه رزماری و شرایط جغرافیایی : 54

4-3- نتایج طیفهای GC-MS در اردیبهشت ماه ( بهار) : 56

-4-4اندازه گیری و نتایج مقدار سرب موجود در گیاه رزماری : 76

4-5- بحث و نتیجه گیری : 77

مراجع: 85

فهرست جداول و نمودارها

عنوان                                 صفحه

4-3-1- جدول نتایج GC-MS  : 56

4-3-2-نمودار درصد نتایج GC-MS: 62

5-1-نمایش تصاویر GC-MS : 80

 

چکیده :

یکی از گیاهان دارویی با ارزش، گیاه رزماری با نام علمی Rosmarinus officinalis می باشد که با طبیعت گرم و خشک، از خانواده نعناعیان، که پرورش گیاه رزماری در بیشتر نواحی ایران معمول و دارای خواص با ارزش متعددی از جمله خواص انتی اکسیدانی،ضدباکتری و ضد درد و دیابت می باشد.در این تحقیق به منظور بررسی اثرات امواج مایکروویو براسانس و ترکیب شیمیایی موجود در گونه گیاه رزماری از برگ گونه در یک مرحله از پنج نقطه مختلف(دو نمونه در محدوده فشار قوی برق و یک نمونه در محدوده امواج موبایل و دو نمونه دیگر خارج از محدوده فشار قوی برق و موبایل)جمع اوری و خشک شد.سپس از نمونه توسط دستگاه کلونجر(تقطیر با بخار اب)اسانس گیری به عمل امد. سپس جهت بررسی ترکیب شیمیایی اسانس ها از دستگاه کروماتوگرافی متصل به طیف سنج جرمی(GC/MS)استفاده شد.نتایج نشان داد که ترکیبات عمده در طرح بیشتر شامل آلفاپینن(16HC10)، کامفن، بتاپینن،اکتانون (C8H16O)،

موضوعات: بدون موضوع  لینک ثابت


فرم در حال بارگذاری ...